Aquestes hores tothom
donem per fet que el Nadal s’acabat.
Enrera em deixat els
sopars,I dinars nadalencs, santestevencs, capdanyencs, nou anyencs, i per fí el
dinar de reis.Els menús solen ser típics : sopa de nadal,
canalons, rostits, sarsueles, peixos a
la planxa i en suquet,els pica-pica interminables, els torrons, neules i
polvorons .Els vermuts, vins, cava i els alcohol.De verdures poques, segur.
Demà farem bondat i començarem a fer dieta per
alliberar-nos d’algún quilet que potser s’ha col.lat a la nostra panxa.
Jo us proposo una sopa molt diürètica i
antioxidant, feu-la i no us arrepentireu.
Sopa de Miso.
Ingredients:
Mugi miso ( una culleradeta per persona)
Un tros d’alga wakame ( de la mida de 2 dits de la ma) tallada a trossos
Verdures variades ( pastanaga, bròquil, carbassa, carbassó, etc.)
Preparació:
Posar en una olla l’alga wakame, i les verdures a bullir, quan estiguin
cuites es retira del foc l’olla i es posa el mugi miso diluït en una mica de
suc de la sopa, abocar a l’olla i posar al foc
només 3 minuts i no deixar bullir molt fort , sinó es perd propietats
del miso.
Retirar del foc i servir.
Fins la propera!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada