dimecres, 26 de gener del 2011

Crisis, crisis, crisis.....

Les notícies de cada dia no ens donen cap tipus d'esperança sobre el futur laboral de molts ciutadans del nostre país.
Les retallades de pressupostos, llistes d'atur, etc... ens fan pensar de com és complicada la situació econòmica.El que està clar és que el capitalisme ha arribat a les seves cotes més ingrates i abusives de tota la història, hem guanyat qualitat de vida, però a mi em sembla fictícia.
Us sembla qualitat de vida engreixar les arques dels bancs i caixes que aseguren els seus diners al paradissos fiscals i que paguen als seus alts directius pagues extraordinaries astronòmiques?.Com es menja això???
Hi han estudiosos de la situació que dieuen que cal fer un retrocés en l'economia ja que el model ha fracasat. Ha fracasat ja que s'ha basat en el mercat inmobiliari i que a més a més s'agreujarà amb la reducció de les extraccions petroleres.Estem en mans de les grans potencies i el pobre ciutadà no pot controlar aquest poder onmipotent.Bé rectifico, si podriem tenir poder atravès dels polítics però malhauradament també estan atrapats per aquest poder, ja que tenen hipoteques amb ells , amb els favors que els deuen no tenen cap tipus de indepedència d'acció.
Tot plegat em sembla una tiranía ferotge contra el ciutadà.
I per tant la crisis serà sempre per nosaltres, ja que els homes i les dones no som capaços de reac cionar i tallar de sotarel amb aquest problema, no som capaços de fer una vaga o de revel.lar-nos!.
I les empreses ho saben i fan el que els hi dona la gana, maltracten als treballadors, quan els valor més important és el treballador/a.
Tot val per aconseguir uns resultats bons, i deixen pel camí persones, esperançes, il.lusions, etc...
Tinc un amic que em diu sempre que s'han perdut els valors , que no hi ha justícia social, quina raó te!.
Se que soc molt pesimista, però la meva situació és complicada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada